Friday 17 February 2012

[EN] Worth trying in the UK / [RO] Merită încercat în UK (23)

[EN] It’s definitely not worth it in Romania, where prices are outrageous and the products far from being the best. [RO] Clar nu merită în România, unde preţurile sunt scandaloase, iar produsele departe de a fi cele mai bune.

[EN] But when in the UK, do as wise shoppers from all over Europe do and visit a Marks & Spencer clothing store! [RO] Dar când eşti în UK, fă precum alţi cumpărători isteţi din întreaga Europă şi vizitează un magazin de haine Marks & Spencer!

[EN] One can buy quality stuff at reasonable prices, especially where there are sales. [RO] Oricine poate cumpăra lucruri de calitate la preţuri rezonabile, în special  când sunt reduceri.

[EN] I’d make a shopping trip to London or Edinburgh every 2-3 years, only to never enter a Romanian store! [RO] Aş face o excursie de shopping la Londra sau Edinburgh la fiecare 2-3 ani, doar să nu mai intru într-un magazin românesc vreodată!

[For all the episodes of this series, and all the posts on this blog go to/Pentru toate episoadele din această serie şi toate postările de pe acest blog mergi la: Contents/Cuprins]

2 comments:

Anonymous said...

Luna reducerlor in uk este iulie, iar preturile ajung sa fie scandalos de mici. Incomparabile sunt reducerile lor cu cele de la noi.... dar n-are rost sa fecem vreo comparatie!!!!
oricum, asa cum ai zis si tu merita cu prisosinta un shopping de ...vara (cele de iarna au trecut deja). Pe lanag faptul ca ai de vizitat atat de multe, chiar si daca ai merge doar un week-end.
C.L.

MunteanUK said...

Să mai zică cineva că Marea Britanie este o 'ţară scumpă', în timp ce România ar fi una 'ieftină' :-)

În magazinele româneşti nu doar preţurile sunt scandalos de mari (inclusiv în perioadele de aşa-zise 'reduceri'!), dar şi varietatea ofertei suferă.

Ceea ce nu înseamnă că nu se găsesc muşterii să dea buzna prin prăvălii de fiţe, măcar pentru ceva 'window shopping' dacă nu cumpără efectiv.

Totuşi, înclin să cred că sunt destui care aruncă banii... Altfel, n-ar fi trebuit să fie în faliment multe astfel de magazine?!